"Этот пес спас своих хозяев в Широкино, предупредив об обстреле", - блогер

Собака настільки непокоївся, що змусив своїх господарів піти у сусіднє село. Коли вони повернулись додому, то замість будинку знайшли вже руїни.

Хазяїн та його рятівник. Фото: "Фейсбук".

Фотожурналіст Дмитро Муравський поділився знімком під назвою "Рани війни" і історією з зони АТО, що передує його появі, передають Патріоти України.

Ось що він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці": "Это фото было сделано в средине лета 2015-го. Около печально известного посёлка Широкино. Собачка за день до этого, своим лаем и беспокойным поведением, заставила хозяев покинуть дом и уйти в соседнее село. Через двадцать минут в дом прилетело пять мин.

В результате эта семья потеряла практически всё. Жильё, большую часть имущества, всех домашних животных и даже инвалидное кресло, ребёнка инвалида. Это не было случайностью. Во время этого обстрела по пять мин кучно прилетело только в три места - два единственно жилых дома и в пункт наблюдения, на котором находились наблюдатели международной миссии. Вот такое у нас перемирие..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...