Товарищ Киселев. Если вы набрали жо*олизных, но тупых вещать про исконный русский мир, расскажите им про общеславянские имена - Бабченко

Військовий журналіст порадив гендиректору інформагентства "Росія сьогодні" Дмитру Кисельову розповісти своїм підлеглим про загальнослов'янські імена, до яких відноситься ім'я "Зорян".

Аркадій Бабченко. Фото:Вести.руУ зв'язку з помилкою російського журналіста, який порахував Зоряна і Шкіряка двома різними людьми, військовий журналіст Аркадій Бабченко порадив гендиректору російського міжнародного інформагентства "Росія сьогодні" Дмитру Кисельову провести роз'яснювальну роботу серед своїх співробітників. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Товарищ Киселев. Если уж вы набрали жополизных, но тупых мальчиков и девочек вещать про посконный исконный русский мир в зомбоящике, расскажите им, что ли, и про исконные имена. Например, есть общеславянские имена – среди них и старорусские – это те, которые, как правило, не требуют перевода. Богдан, Ратибор, Святополк, Изяслав, Тихомир, Добрыня, Путятя, Зорян, Словен, Стоян, Левко, Милана, Божена, Веселина, Людмила, Медведь, Лыбядь", - перерахував він.

Журналіст додав, що до російських імен, можливо, можна віднести Віру, Надію, Любов.

"Есть имена советские. Сталина, Владлен, Рэм, Ким, Оюшминальда, Победина, Даздраперма, Октябрина, Индустриализация, Олимпиада-80, Тракторина, Лагшмивара, Гертруда, Лроиэрик, Гелий, Догнат, Перегнат, Полиграф Полиграфыч, Ильич Рамирес Санчес. Есть имена путинские. Владпут, Аннексина, Завоевала, Замиротвора, Разбомбина, Контртеррорида, Мочивсор, Русмир, Скреплен, Крымнаш, Запоребрик, Язапут, Санкциона, Хамонина, Красный Пармезан", - продовжив Бабченко.

Він припустив, що працівники центральних російських ЗМІ досі думають, що споконвічно російські імена - це Іван з Марією, а також Олександр.

"А Зорян – это что-то такое, фошистское. Про Шкиряк я уж промолчу, пожалуй. Для них это уже недосягаемо", - підсумував Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...