Традиційно вкрали чуже: На міжнародному фестивалі в Іспанії росіяни привласнили собі львівське пиво (фото)

Пиво "1715" і "Роберт Домс" на фестивалі культур представляли, як російський продукт.

На міжнародному фестивалі росіяни видали львівське пиво за російське. Фото:facebook

На фестивалі міжнародної культури в Іспанії росіяни виставили в своїй ятці львівське пиво "1715" і "Роберт Домс". Їх вказали, як продукти російського виробництва. Про це повідомила у своєму Facebook журналістка Леся Гасич, передають Патріоти України.

Також росіяни представили польське пиво "Żywiec".

"Якщо вкрасти чужі землі для Росії не проблема, то присвоїти чужі продукти тим більше. З національних страв - китайські пельмені, ісконно російські чебуреки та сосиски в тісті. Не краще і з представленням "народних" виробів – футболки СССР, Ленін та куди ж без "Goodbye America" та традиційних матрьошок.

Не зрозуміло, для чого там протигази, похідні (військові?) рюкзаки, фляги та камуфляжні штани. "Русский мир" вже в Іспанії?", – написала Гасич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...