Трамп - новачок в політиці, але його бізнес-поведінка нагадує Коломойського - Чумак

Поки що політику нового американського президента важко прогнозувати, наголосив нардеп.

Фото:facebook

Політику нового президента США Дональда Трампа важко прогнозувати, оскільки він є новачком в політиці, однак його стиль ведення бізнесу можна порівняти зі стилем українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Таку думку висловив позафракційний народний депутат Віктор Чумак в своєму Facebook, відповідаючи на питання - чого можна очікувати від нового президента США, передають Патріоти України.

"Купа журналістів в останні дні задавали питання, що нам очікувати від Трампа! Скажу чесно: важко спрогнозувати. Він ніколи не був в політиці і тому ми не можемо проводити аналогії з його попередніми політичними рішеннями.

А якщо шукати аналогії в його бізнес поведінці, мені здається тут напрошується порівняння з Коломойським. От і думайте, чого чекати.", - написав Чумак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Природа на щось натякає: Парад Путіна накрив сніг (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:45

Цьогорічне «свято» виявилося ще скромнішим, ніж рік тому. За чисельністю військової техніки він поставив антирекорд історії сучасної Росії. Свого роду антирекорд поставила й погода – вперше за останні кілька років у Москві 9 травня йшов сніг. Востаннє ...

Росіяни влаштували концерт на кордоні з Естонією, там відреагували (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:15

На прикордонній стороні Нарвського замку знову з'явився плакат із написом "Putin war criminal" ("Путін - військовий злочинець"), передають Патріоти України. Як повідомляє Естонська громадська телерадіомовна компанія ERR, Міністерство культури ухвалило ...