Трамп може зробити Путіну дві серйозні пропозиції, - російський публіцист про майбутні переговори на саміті

Президент США - людина малопередбачувана, тому на його зустрічі з президентом РФ можливо все, зазначив експерт.

Путін і Трамп. ілюстрація:Reuters

Президент США Дональд Трамп може зробити главі Кремля Володимиру Путіну дві пропозиції. Про це розповів російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський, інформують Патріоти України.

За його словами, Америка може протидіяти будівництву газопроводу в обхід України "Північний потік-2", а може цього і не робити.

"Тут Трамп цілком може змінити політику. Це одна реальна позиція, яку Трамп може запропонувати Путіну. Друга - що адміністрація президента США більше не буде вносити ніякі нові пропозиції про санкції щодо Росії і російських компаній. Значить, що не буде нових санкцій", - зазначив Радзіховський.

Він уточнив, що більше нічого реального, що можна "помацати руками", Трамп і не може запропонувати Путіну.

"Залишається всяка безглузда балаканина на зразок скорочення ядерних боєголовок. Але це абсолютна нісенітниця, яка може тягнутися сто років. Хоча військові з задоволенням у це грають. Ось це і є простір для конкретних дій, які Трамп може Путіну запропонувати", - сказав журналіст.

У той же час Радзіховський додав, що Трамп - людина малопередбачувана, тому на його зустрічі з Путіним можливо все.

"Трамп свою позицію по Криму позначив: мовляв, Крим - російський. Але це фактична сторона справи. У ній, власне кажучи, практично ніхто й не сумнівається. А переступити через чисто юридичну сторону справи - що Крим був анексований всупереч міжнародним договорам - Трамп і ніхто інший не може. Тому, що Трамп може сказати з цього приводу?" - підкреслив він.

Радзіховський додав, що президент також США не може скасувати санкції проти Росії, оскільки Конгрес спеціальним рішенням заборонив це робити без узгодження з парламентом. Тобто щодо Криму Трамп жодних рішень прийняти не може.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...