"Трамп – не Трамп: ніхто в нас нашого не забере опріж самі не віддамо": Дід Панас прокоментував чутки про скасування санкцій

На думку популярного блогера, чутки про скасування санкцій активно поширюють самі росіяни, щоб посіяти паніку серед українців.

Своє віддавати не можна. Ілюстрація: соцмережі.

"Якийсь російський чи то інсайдер, чи то аутсайдер, а може – взагалі аутсорсер або ж ще якесь цабе сповістив, що він, мовляв, точно знає: через тиждень Трамп скасовує санкції проти роїсі", - пише Дід Панас у своєму блозі на 24tv.ua, передають Патріоти України.

Всім українцям встати на коліна, закласти руки за голови та голосно роїським йизиком відмовлятися від Криму, бо буде, як учора! Що можу сказати? Типова роїська бандитська вдача: як сам не можеш пограбувати – налякай так, аби тобі самі все віддали, і тікай, поки не здогадались, що ти – нуль без палички. Чого ще чекати від пітерської помийної зграї?

А ви, любі мої дурники, які повелися – послухайте дідової поради. Та не моєї, а мого діда – фронтовика, який пройшов війну з смертельного Білостокського виступу, через три полони й три фронти, аж до самісінького Берліну, де й перебував до 1946 року.

Так от, мій дідо казали мені: "Нит мір штирб фор дем тот вег". Це означає: "Не помирай раніш за смерть". Трамп – не Трамп: ніхто в нас нашого не забере опріж самі не віддамо. Жижки порвуться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: