Трамп принизив розвідспільноту США, тепер вони йому мститимуть, - Боровой

Рішення національної розвідки США зробити інформацію про втручання РФ у вибори в США надбанням громадськості - це дуже серйозний крок і ігнорувати його Дональду Трампу не вдасться.

К.Боровой. Фото: Антикор.

Майбутньому президенту США Дональда Трампа не вдасться ігнорувати докази американської розвідки про втручання РФ у вибори в США, заявив в коментарі виданню "ГОРДОН" російський опозиціонер, депутат Державної думи РФ в 1995-2000 роках, голова партії "Західний вибір" Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"У будь-якому випадку це справило дуже сильне враження на всіх - і на Сенат, і на ЗМІ, і на американську публіку. Я впевнений, що Трампу не вдасться це ігнорувати. Думаю, різких кроків він робити не буде. Трампу потрібно починати переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, однак він явно не хоче, щоб вони стартували з конфлікту. У той же час від об'єктивних даних нікуди не дінешся. До того ж інформація про втручання РФ була озвучена публічно, а значить, команда майбутнього президента США не зможе її ігнорувати. головне, що Трампу при здійсненні будь-яких кроків тепер доведеться враховувати ситуацію, що склалася", - зазначив Боровой.

На його думку, дані розвідки вплинуть на вибір кандидатур держсекретаря та на інші ключові посади в США.

"Тепер цей факт під час майбутніх переговорів будуть враховувати всі. Коли розкрилася ця інформація, стало зрозуміло, що Трампу доведеться непросто. Говорити про якісь сумніви, як раніше, вже не вийде. Він змушений буде здійснювати конкретні дії, щоб легітимізувати самого себе. Мабуть, підуть відставки в його команді. Вибір держсекретаря і інші призначення, які повинні отримати схвалення Конгресу і Сенату, тепер будуть розглядатися в розрізі даних, переданих розвідкою", - підкреслив Боровой.

За його словами, розвідспільнота США мститиме Трампу за недовіру.

"У певному сенсі, це помста Трампу з боку національної розвідки. Адже така інформація, зазвичай, не надається гласності. Такі спроби втручання мали місце і раніше, навіть в 1960-их роках. Американська розвідспільнота мститиме Трампу за його заяви про їх непрофесіоналізм. Рішення національної розвідки США зробити цю інформацію надбанням громадськості - це дуже серйозний крок. Трамп образив розвідку США, засумнівавшись в достовірності їх даних. Тепер вони йому мстять", - резюмував Боровой.

Нагадаємо, раніше новий президент США Дональд Трамп поставив під сумнів причетність Росії до хакерських атак на сервери Демократичної партії.

Обраний президент оголосив, що планує "урізати" повноваження національної розвідки США.

Віце-президент США Джо Байден розкритикував обраного президента США.

У розвідці США встановили особи російських посередників Wikileaks, які причетні до хакерських атак на Клінтон під час виборів президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...