Трамп знявся в кліпі сина відомого російського олігарха (відео)

Сцену за участю американського президента зняли за 10 хвилин в конференц-залі готелю «Рітц Карлтон» в Москві.

Скрін відео

Президент США Дональд Трамп знявся в кліпі сина відомого російського олігарха Араза Агаларова - Еміна (EMIN), повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Емін Агаларов розповів про те, як умовив Трампа знятися у своєму новому кліпі Got Me Good. За його словами, Трамп моментально погодився брати участь: «Але він відразу задав одне питання - скільки це займе часу. Я зрозумів, що, якщо я скажу - більше 10 хвилин, він не погодиться».

Відзначається, що сцену за участю Трампа зняли за 10 хвилин в конференц-кімнаті готелю «Рітц Карлтон» в Москві.

За інформацією, кліп можна буде побачити менше, ніж через місяць. Емін додав: «Тут фігурує і Трамп, і все, що відбувається зараз на політичному полі. Мені здається, це буде найкраще з усього, що я випускав до цього».

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп з'являвся в іншому кліпі EMIN - в 2013 році разом з учасницями конкурсу «Міс Всесвіт» він взяв участь в зйомках музичного відео In Another Life.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...