Трампу необхідні сильні кроки. Проти РФ США застосують точкові санкції, - дипломат

Однак, ще не визріли умови, які поставлять хрест на політико-дипломатичних переговорах і дозволять прийняти рішення, що ведуть до серйозних ускладнень для РФ, впевнений Вадим Трюхан.

Ілюстрація:http://ukr.segodnya.ua/

США, швидше за все, введуть нові санкції точкового характеру проти Росії. Таку думку Обозревателю висловив дипломат, голова правління ГО "Європейський Рух України" Вадим Трюхан, передають Патріоти України.

"Справа в тому, що політичні терези в США захиталися. Всі чекали, що ж скаже екс-директор ФБР Джеймс Комі. Навіть були думки, що його свідчень вистачить для початку процедури імпічменту. Цього не сталося, але зараз Трампу необхідні сильні кроки.

Я не виключаю, що для посилення підтримки з боку своїх однопартійців президент покаже жорстку позицію по відношенню до Росії. З іншого боку, ще не визріли умови, які поставлять хрест на політико-дипломатичних переговорах і дозволять прийняти рішення, що ведуть до серйозних ускладнень для РФ",- зазначив дипломат.

За його словами, наприклад, поки Штати не готові до відключення Росії від SWIFT і введення ембарго на поставки енергоносіїв.

"Все-таки йтиметься про точкові кроки персонального характеру по відношенню до оточення президента Росії Володимира Путіна і ключових державних монополій", - підсумував Трюхан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...