"Трансформери" вже в Києві: У столиці помітили "бетмобіль" (фото)

Машина перероблена любителем самотужки із марки відомого автомобіля.

"Бетмобіль". Фото: politeka

Патріоти України, посилаючись на інформацію у соцмережі, повідомляють про цікавий факт. На вулицях Києва перехожі помітили дивний автомобіль, зовні схожий на "бетмобіль".

Користувачі губилися в догадках, що з це за авто? "По ходу Бетмен, на своєму бетмобілі приперся до Києва наваляти звездюлей Бейну…ну, або Вітальці, тут вже як вийде", – йдеться в повідомленні.

У той же час користувачі інтернет-мережі звернули увагу на схожість машини з іншим, не менш відомим фільмом. "Трансформери вже в Києві", "та ні, це орігамі", "Полтавський Маск", "перша думка – аварія", "це косплей на бетмобіль", "судячи з фото, трансформери вже не просто в Україні, а й встигли отримати тамтешню прописку", "в стилі божевільного макса", "це ж божевільний макс", "очманілі ручки", "майже спорткар", – пишуть вони.

Трохи пізніше вдалося з’ясувати, що машина являє собою перероблену марку відомого автомобіля. "Хлопці, це Хонда crx. Була колись історія про стрітсракера, який затоталіл Срх, але бабла на новий не було. І він почав ліпити виродка з гівна і листового металу", – підкреслив один з користувачів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...