"Траур. Скорбим по шахтерам. Скорбим по нашим защитникам почти каждый день", - Олег Пономар

У друзів Путіна проблеми: у кандидата в президенти Франції Фійона пройшли обшуки, а через зв'язки з Росією хмари над генпрокурором США згустилися ще більше.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

"Утро недоброе, друзья. Траур. Скорбим по шахтерам. Скорбим по нашим защитникам почти каждый день". Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Новостей важных немного, учитывая, что вчера в моем втором посте были две очень важные и прогнозируемые нами новости из США.
А это отметим.

- Разбудили викингов:
Правительство Швеции 2 марта вернуло воинскую обязанность — проект возвращения к призывной армии поддержали все парламентские партии. В СМИ называют причину возвращения призыва: дестабилизация на севере Европы в результате агрессивных действий России.

- Ожидаемо:
Послы ЕС еще на год продлили санкции в отношении Януковича и 14 его сподвижников.

- Еще один шаг.
Наш безвиз вышел на финишную прямую.

- Токсично:
У кандидата в президенты Франции Франсуа Фийона прошли обыски.

- #RussiaGate:
Над Гепрокурором США тучи также очень сгущаются.

Такие новости. Спасибо всем за поддержку. Будемо на зв'язку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...