Трійка найбільш активних націй: Українці в їх числі,- вчені

Найбільш ледачими виявилися мешканці Індонезії .

Результат пошуку зображень за запитом "лінь активність"Група вчених Стенфордського університету у США з'ясувала, в яких країнах живуть найбільш активні та найбільш "ледачі" люди. Для цього вони проаналізували кількість щоденних кроків, здійснених понад 700 000 людьми у 46 країнах світу.

Про це пише The Daily Mail.

За словами вчених, середня кількість щоденних кроків по всьому світу становить 4961. Найбільше ходять мешканці Гонконгу – 6880 кроків на день. За ними йдуть китайці – 6189 кроків, а третє місце посіли українці – у середньому вони проходять 6107 кроків щодня.

Найбільш ледачими виявилися мешканці Індонезії – середній показник у цій країні становить лише 3513 кроків на добу. Також не дуже полюбляють ходити мешканці Саудівської Аравії (3807), Малайзії (3963) і Філіппін (4008).

Результат пошуку зображень за запитом "лінь активність"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...