Трохи арифметики: волонтер розповів, чий хліб насправді їсть Коболєв

Магія цифр. Начебто і покарали, але ж який плюс!

Дмитро Фірташ

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер і блогер Серж Марко, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Смотрите. Попробую обьяснить магию цифр на тему заработной платы.

Есть Нафтогаз, руководитель которого получает 500 тысяч грн в месяц. И он ввалил по облгазам, которые крадут газ на миллионы и завышают платежки. Уже выявил воровства на 150 млн грн. И это первый месяц только, когда заработала система суточного балансирвоания.

А есть НКРНЕКП, в которой на небольшой (относительно) зарплате сидит Оксана Кривенко. И она начислила штраф в 850 тысяч гривен за такие хищения.

Сальдо в 149 150 000 грн и есть разница между "работником Гройсмана на рыночной зарплате" и эффективным менеджером, который не дает воровать и не заинтерисован в мутных схемах для набития карманов, так как его зарплата вполне устраивает.

149 млн грн мать его. И это самое начало."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...