"Три тысячи чертей" і Боярського на пенсію: Нащадок Д'Артаньяна на виборах у Росії підірвав Інтернет

​Повідомлення про те, що французький герцог Амери Д'Артаньян прииїхав на вибори в Росію, повеселило користувачів мережі.

Про те, що однофамілець літературного героя з Франції приїхав у Ярославську область в якості міжнародного спостерігача опублікувало агентство "РИА Новости", передають Патріоти України.

"Чинний герцог, власник замку в провінції Гасконь, володар шпаги де Тревіля, він походить з відомого роду де Монтескью Д'Артаньян", — сказано в матеріалі з посиланням на владу Ярославської області.

"Шкода ніхто не помітив на виборах сина Людини-павука! Він досліджував дах і пилові куточки!!!", "Д'артаньян і три единороса", "А сусід Монте-Крісто по камері?", "Ярославль - столиця Гасконі. Ось звідки Франція почалася", - з гумором коментують звістку користувачі мережі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...