Царевич підлягає кримінальній відповідальності, - адвокат

Роман Маселко повідомив, що засідання у кримінальній справі щодо пані Царевич відбудеться сьогодні у Шевченківському районному суді

Царевич. Фото: politrada.com

11 жовтня об 11:00 у Шевченківському районному суді (Вознесенський узвіз 10-Б ) буде чергове засідання у кримінальній справі щодо пані Царевич. Про це пише адвокат Роман Маселко, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Суддя Царевич. Продовження. Час судів.

Указом президента про звільнення Царевич її історія не завершиться.

З одного боку починається період оскарження пані Оксаною рішень про її звільнення. І вона вирішила оскаржувати абсолютно все.

Сьогодні, 10 жовтня, о 10:00 найгуманніший ВАСУ (вулиця Московська, 8, корпус 5.) розглядає її перший позов про визнання недійсним рішення ВРЮ про відкриття провадження в її справі.

З іншого боку, звільнення з посади судді це лише перший крок. Оксана Царевич вчинила тяжкий злочин і підлягає кримінальній відповідальності.

Завтра, 11 жовтня, об 11:00 у Шевченківському районному суді (Вознесенський узвіз 10-Б ) буде чергове засідання у кримінальній справі щодо пані Царевич. Слухає справу суддя Бугіль, який теж є суддею Майдану. Приходьте!", - пише адвокат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....