Це буде інша Америка: Портніков пояснив, що зміниться у США, якщо Трамп стане президентом

Для мільярдера Трампа президентство є черговим бізнес-проектом, вважає журналіст.

Дональд Трамп. Фото:www.uznayvse.ru

Кандидат в президенти США від Республіканської партії, мільярдер Дональд Трамп демонструє нерозуміння основ зовнішньої політики і принципів управління державою. Про це написав у статті для Newsru.ua журналіст Віталій Портніков, передають Патріоти України.

Зокрема Портніков прокоментував висловлювання Трампа про можливість визнання півострова Крим частиною Російської Федерації.

"Сполучені Штати не йшли на ігнорування міжнародного права протягом всієї своєї сучасної історії. Навіть союзницькі відносини з Радянським Союзом не змусили американську адміністрацію змиритися з анексією Латвії, Литви та Естонії.

Для США ці країни залишалися незалежними державами навіть тоді, коли більша частина світу сприймала їх в якості звичайних союзних республік. Так що якщо Трамп дійсно піде на визнання анексії Криму, це буде вже не просто інша американська зовнішня політика. Це буде інша Америка", - вважає журналіст.

У той же час Портніков сумнівається, що Трамп готовий піти на безпрецедентні зовнішньополітичні кроки тільки заради дружби з російським президентом Володимиром Путіним.

"Якщо задуматися, а що такого сказав Трамп? Він не сказав, що визнає, він сказав, що розгляне. Відсутність чіткої позиції з важливих питань - те, що відрізняє республіканського кандидата на пост президента Сполучених Штатів. Не його" пропутінськість", а його вражаюча некомпетентність. І його демонстративне нерозуміння основ зовнішньої політики і принципів управління державою. Готовність "розглянути" - це від звичайного нерозуміння ситуації, від дилетантизму, від бажання ухилитися від важкого питання", - переконаний оглядач.

Для мільярдера Трампа президентство є черговим бізнес-проектом, вважає Портніков.

"Він не відчуває ніякої відповідальності перед Сполученими Штатами. Він думає тільки про те, як повернути президентство в США на користь свого бізнесу. Для нас у цьому немає нічого нового. Але для американців це дійсно велика - і погана - новина. Якщо Трамп дійде до овального кабінету, його наступнику потім доведеться ще довго розгрібати завали, які він там після себе залишить", - написав журналіст.

27 липня Трамп під час прес-конференції не виключив, що в разі обрання главою держави розгляне питання визнання Криму російською територією, а також зняття санкцій з Кремля. "Ми подивимося", - сказав Трамп.

У червні мільярдер заявляв, що у нього не буде проблем у взаєминах з президентом Росії Володимиром Путіним.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Суперниками Трампа на них будуть представник Демократичної партії Хілларі Клінтон і лібертаріанець Гері Джонсон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...