"Це були афроукраїнці, наші політики, тільки з іншим кольором шкіри": Мандрівник порівняв українських високопосадовців з делегацією Судану

Поруч з просто одягненими європейцями керівники дуже незаможної країни вражали розкішним вбранням та пахощами елітних парфумів.

Прості людини у Південному Судані живуть дуже бідно. Фото: Рейтерс.

Журналіст і мандрівник Євген Іхельзон порівняв українських політиків, електронні декларації яких продовжують розбурхувати соцмережі, з політиками Південного Судану. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook Іхельзона.

"Пару років тому я отримав несподіваний інсайт, коли на одній міжнародній конференції побачив делегацію уряду Південного Судану. Хто не знає, це така молода християнська держава в Африці, яка відокремилася від великого Судану. Держава небагата, прийшла до незалежності через війну і велику кількість негараздів, і не зовсім зрозуміло, потрібна була ця незалежність чи ні, і війна там до сих пір триває. В цілому, християнський світ вітав цю незалежність і держава тепер член ООН", — написав мандрівник.

"Коли я побачив цих людей, помилитися було неможливо — це були афроукраїнці, наші політики, тільки з іншим кольором шкіри. Дуже дорогі костюми, дорогі годинники, розкішно одягнені дружини в фантастичних головних уборах. У ліфті домінував запах їх одеколонів. Вони дивно виглядали серед європейців, які приїхали в джинсах, стоптаному взутті і т.ін.", — додав Євген Іхельзон.

Здебільшого користувачі соцмереж підтримали таке порівняння. Так, деякі користувачі розповіли докладніше про життя в Південному Судані, інші припустили, що паралель швидше треба було провести з бойовиками "ДНР" і "ЛНР", а не з політиками незалежної України. Eugene Kozhyrnov: "Ще трохи паралелей. У Південному Судані більшість населення живе в очеретяних будинках і, в сезон дощів, часто по пояс у воді. Кам’яні будинки є тільки в декількох містах і в них живуть або іноземці, або сім’ї чиновників".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...