"Це були свідомі українці": Невідомі розрізали залізничну колію, яку блокують наші ветерани (фоторепортаж)

Штаб блокади торгівлі з окупантами заявляє, що не має відношення до даної події.

Народний депутат Володимир Парасюк повідомив, що на Луганщині невідомі перерізали колію на Попасну. "Не знаю, хто це зробив, але я переконаний, що це були свідомі українці, яким набридла війна. Тепер точно ніхто нікуди не поїде", - написав він на свої сторінці у Facebook.

Разом з тим, у "Штабі блокади торгівлі з окупантами" у соцмережі повідомили, що до інциденту не причетні учасники акції, так як у них немає технічних засобів для такого. "Виявляється за півкілометра від "Редуту" якісь "доброзичливці" розрізали рейки. Штаб блокади торгівлі з окупантами заявляє, що не має відношення до даної події. У штабу і блокувальників немає технічних засобів для здійснення такої Акції. І немає ніякого смислового навантаження - гілка і так заблокована", - йдеться у повідомленні.

Нагадаю, що мережу підірвав пост "Оплати рахунки - вбий свого сина", у якому українців закликали усіляко підтримати блокаду ОРДЛО. Зрадників, які шантажують нас із вами, треба безжально вішати, йшлося у тексті.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...