"Це корупційна діра, де як і раніше поширений бандитизм і кримінальні розборки" - Бутусов про вбивство екс-директора "Укрспирту"

Всі проекти Кабміну по ліквідації спиртової монополії, по приватизації "Укрспирту" зриваються, тому що конкретним чиновникам вигідно існування кишенькової "укрспиртової" годівниці, наголосив журналіст.

Вбивство Віктора Панкова у Києві. Фото:https://www.slovoidilo.ua

Замовне вбивство колишнього в.о. директора державного підприємства "Укрспирт" Віктора Панкова - свідчення того, що спиртовий концерн залишається кримінальною корупційною дірою. Про це написав у Facebook головний редактор видання "Цензор.НЕТ", журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Він нагадав, що 29 березня зловмисники побили битами заступника директора "Укрспирту" Ігоря Ільчишина.

"Укрспирт" залишається кримінальною корупційною дірою, яка давно вимагає приватизації. Вбивства і напади - це просто невеликі публічні свідчення, які показують, що в спиртовій галузі як і раніше поширений бандитизм і кримінальні розборки. Всі проекти Кабміну по ліквідації спиртової монополії, по приватизації "Укрспирту" зриваються, тому що конкретним чиновникам вигідно існування кишенькової "укрспиртової" годівниці", - вважає Бутусов.

"А отже, це не останній злочин, про який ми чуємо", - підсумував він.

Як повідомлялося раніше, вранці 30 травня на вулиці Михайла Гришка в Дарницькому районі Києва невідомий з автомобіля Audi кілька разів вистрілив в Панкова.

У столиці оголосили план "Перехоплення". Керівник управління Національної поліції в Дарницькому районі Києва Віктор Чернишов відзначив, що одна з версій вбивства - професійна діяльність загиблого.

Державне підприємство "Укрспирт" - монопольний виробник і продавець спирту в Україні. До складу компанії входять понад півсотні спиртових заводів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...