"Це не змусить Росію вивести війська", - письменник Курков про ініціативу Кравчука по Криму

Надання анексованому півострову державної автономії не допоможе деокупації Криму, а ще й може додати Росії голос в Радбезі ООН.

Анексований Крим. Ілюстрація:galinfo.com.ua

Письменник Андрій Курков вважає, що ідея першого Президента України Леоніда Кравчука запропонувати анексованому Криму державну автономію не допоможе вирішити питання про окупацію цієї української території Росією. Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я думав, що ідею про повну незалежність Криму рано чи пізно запропонує втомлена ООН, як єдине можливе рішення кримської кризи. Але тут про "державну автономію", що нормальною мовою називається - повною незалежністю і перетворенням півострова в незалежну державу - заявив Кравчук. Навряд Чи з подачі ООН", - написав Курков.

"Повна "незалежність" Криму не змусить РФ вивести свої війська і рублі. А якщо повністю "незалежний" Крим визнає Україну, то у РФ вийде ще один голос в тій же ООН", - додав письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...

Віце-адмірал НАТО розповів про загрозу відразу мільярду людей через підводну "гібридну війну" - The Guardian

вівторок, 16 квітень 2024, 23:40

Майже мільярд людей у Європі, США та Канаді не можуть почуватися у безпеці через спроби Росії пошкодити численні слабкі місця підводної інфраструктури, зокрема морські вітряні електростанції, кабелі та трубопроводи. Про це пише The Guardian з посилання...