Це піар Кремля: Тимчук розповів про нову хитрість Путіна щодо обміну полоненими на Донбасі

Російський президент лише намагається демонструвати прагнення до мирного процесу, однак у досягненні миру на сході України абсолютно не зацікавлений.

Путін і Медведчук. Ілюстрація:Гордон

За допомогою обговорення теми обміну полоненими, президент РФ Володимир Путін намагається "зобразити прагнення до мирного процесу", а його кум Віктор Медведчук піариться на цьому. Про це розповів координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"Щодо військовополонених. Це такий ненав'язливий піар Медведчука, як учасника цього процесу, точніше для отримання ним рейтингів і легітимності в очах українців. Він розуміє, що якби у Кремля була добра воля провести обмін, про що Україна говорить вже дуже давно, починаючи з самого початку, коли було заявлено, що Київ готовий міняти всіх на всіх, то досить було однієї команди Путіна, щоб цей обмін було проведено.

Зараз це виглядає піаром Кремля в плані того, що Росія не тільки на словах, а й на ділі зацікавлена в мирному діалозі навколо конфлікту на Донбасі", - зазначив він.

Тимчук також зазначив, що подібну тактику Путін використовує і в переговорах про введення миротворчого контингенту.

Нардеп вважає, що насправді ми не можемо зрозуміти справжніх мотивів Кремля, оскільки не знаємо деталей переговорів Путіна зі США.

"Але ми, насправді, не знаємо справжню інформацію з американської сторони, які аргументи висуває Білий дім в діалозі з Кремлем. Можливо, ці аргументи вплинули на зміну стратегії Кремля по Україні. Можливо, на даний момент Кремль почав відчувати наслідки політичної ізоляції, економічних санкцій і всього того, що було викликано як наслідки агресії Росії проти України", - розповів Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...