Це така хитра гра: Експерт про те, навіщо США тиснутимуть на Росію санкціями

Введені адміністрацією Барака Обами санкції проти РФ Трамп зможе застосувати, як предмет торгу з Кремлем, щоб виторгувати дивіденди для інтересів США у Росії.

Дональд Трамп. Фото:https://ria.ru/

Новообраний президент США Дональд Трамп буде використовувати введені адміністрацією Барака Обами санкції проти Росії як предмет торгу з Кремлем. Про це експерт з міжнародних та правових питань, фахівець з Донбасу Андрій Бузаров написав в своєму блозі на Обозревателе, зазначають Патріоти України.

За його словами, Обама однозначно розширить санкції проти агресора, незважаючи на заяви Трампа про те, що США слід забути про претензії щодо кібератак Росії і "рухатися далі".

"Весь сенс полягає в тому, що коли прийде Трамп - всі введені санкції (в тому числі і Бараком Обамою) буду предметом торгу для Росії. Тобто, якщо Російська Федерація захоче ці санкції скасувати - вона буде повинна піти на якісь поступки по відношенню до нової адміністрації президента США. Це така хитра гра, мета якої - виторгувати дивіденди для інтересів США у Росії", - пояснює Бузаров.

У той же час, він зазначає, що всі ці події також не потрібно пов'язувати з планом Генрі Кіссінджера щодо нормалізації відносин США з Росією.

"Потрібно розуміти, що для того, щоб реалізувати подібні плани треба, щоб зійшлися дуже багато чинників і було багато домовленостей. Речі, про які писали в німецькій газеті Bild можна реалізувати, маючи дуже багато часу, тому ці плани серйозно розглядати не варто", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...