Це вам не на ІДІЛ полювати: Росія ввела новий елемент інформаційної війни

Силовикам наказано зареєструватися в «Вконтакте» і на YouTube та старанно моніторити ці дві соцмережі.

Росгвардія буде займатися... дізлайками. Ілюстрація: соцмережі.

"Типичное поведение представителей оккупационной фашистской нелегитимной администрации. Это кстати, один из элементов информационной войны. Сотрудникам Росгвардии приказали ставить дизлайки на критику ведомства в соцсетях 13 сентября 2018", - пише Юрій Шуліпа на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В интернете неизвестные распространили копию официального документа, согласно которому начальник Росгвардии Белгородской области требует от сотрудников ведомства ставить дизлайки на негативные публикации в социальных сетях.

Целью данного приказа указывается оперативное реагирование на информацию негативного характера. Согласно документу, который датирован январем 2018 года, сотрудникам Росгвардии необходимо зарегистрироваться во «Вконтакте» и на YouTube.

В ходе мониторинга этих двух социальных сетей, при обнаружении негативной информации о службе в Росгвардии, необходимо поставить дизлайк, а также оставить опровергающий комментарий. После этого сделать скриншот проделанной работы и отправить его сотруднику Ирине Прасол, вероятнее всего, специалисту по взаимодействию со СМИ.

Ранее 9111.ru писал, что в Госдуму внесен законопроект, согласно которому российским военнослужащим запрещается размещать информацию о себе и своих сослуживцах в сети интернет и в СМИ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...