Це ж треба так ненавидіти гостей: У Держдумі шкодують, що не можуть хлорувати іноземних фанатів

За словами першого заступника голови комітету з оборони Держдуми, від іноземців можна очікувати навіть вірусних диверсій.

Перший заступник голови комітету з оборони Держдуми Олександр Шерін застеріг росіян під час спілкування з гостями ЧС-2018. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Спорт-Експрес.

За його словами, від іноземців можна очікувати навіть вірусних диверсій.

"Масове скупчення людей завжди є сприятливим фоном для поширення інфекційних захворювань, - наводить "Говорить Москва" слова Шеріна. - Коли мова йде про те, що люди в'їжджають з усього світу, з різних кліматичних поясів, вони тут можуть не так адаптуватися, і у них можуть загостритися захворювання. Може, організм європейця якось відреагує на контакт з людьми інших континентів. Ми ж не можемо проганяти мільйони туристів через хлоровані душові кабіни. Вони ж на Росію приїжджають, не в концтабір німецький. Треба берегтися в усіх відношеннях. Це може бути і посуд, і засоби особистої гігієни. Про засоби контрацепції немає сенсу докладно говорити. Люди дорослі - всі все розуміють. Подарунки не приймати: жуйки, сигарети... Ось від цього я б застеріг. Питання в тому, що, може, хтось буде це робити диверсійно або навмисне".

Нагадаємо, чемпіонат світу на Росії розпочнеться 14 червня.

Раніше Патріоти України писали про те, що Держдума виступила проти інтимних стосунків росіян з іноземними туристами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...