"Цена слов, которые произносят Захарченко и Плотницкий – ломаный грош​" - соціолог про заяви ватажка "ДНР щодо "держкордону"

На думку Ігоря Ейдмана, лідерів ОРДЛО кремлівці спеціально мотивують нести всілякі небилиці, бажано, агресивні, щоб ставити під сумнів весь мінський переговорний процес.

Dатажки терористів Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:www.dialog.ua

Кремль і ватажки донбаських "республік" грають в "доброго і злого поліцейського"; бо останнє рішення ватажка "ДНР" про визнання лінії розмежування "державним кордоном" - новий доказ цього факту. Таку думку Обозревателю висловив російський соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

"Всерьез относиться к болтовне этих людей, совершенно безответственных марионеток, я думаю, не стоит. Они могут нести любую ахинею, что они делали и раньше. Например, они уже обещали дойти до Лондона. Потом Кремль от них открещивается.

Но есть такая игра – в доброго и злого полицейского. Лидеров этих пиратских республик специально мотивируют кремлевцы нести всякую ахинею, желательно, агрессивную и ставящую под сомнение весь минский переговорный процесс", - переконаний він.

На думку Ейдман, мета подібних кроків Кремля така: "Все время указывать на них западным партнерам и говорить: "Посмотрите, какие отморозки. Если бы не мы, они бы тут вообще черт знает что натворили, но мы их сдерживаем". "Что, конечно, является полной ложью, потому что они говорят и делают ровно то, что им говорят их кремлевские хозяева", - додав соціолог.

Як припустив Ейдман, заява Захарченка, з одного боку, може бути передумовою для "західних учасників мінського процесу" про те, що він зайшов у глухий кут, а з іншого боку, "може свідчити про те, що в Кремлі вирішили реалізувати якийсь придністровський сценарій" - "заморозити ситуацію, яка є, і не просувати ні в ту, ні в іншу сторону".

"Но все это - гадание на кофейной гуще, потому что цена слов, которые произносят Захарченко, Плотницкий и прочие – ломаный грош", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...