"Цените возможность свергать своих диктаторов. Украина стала Украиной именно потому, что она свергла Януковича", - Бабченко

Російський журналіст дав поради своїм співвітчизникам на прикладі українців.

Українці виборювали свою свободу на Майдані. Фото: Credo.

Мене абсолютно не цікавить, що через п'ятнадцять років на Манежку вийде півмільйона людей за їжу і туалетний папір. Україна стала Україною саме тому, що вона скинула Януковича, а не тому, що він розвалився сам від маразму на своєму троні і все стало добре само собою. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці російський військовий журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України і цитують далі:

"И еще потому, что она свергла его за СВОБОДУ, а не за колбасу. И еще потому, что она свергла его за свободу именно ТОГДА, КОГДА БЫЛО НАДО, а не через пятнадцать лет.

Диктатуре нужно противостоять именно тогда, когда она есть. А не тогда, когда она сама сдохнет. Цените возможность свергать своих диктаторов. Она дает вам шанс понять ценность свободы.

А легко пришло - легко ушло. В девяносто первом свобода сама легко свалилась нам в руки. И так же легко была просрана в девяносто девятом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранений окупант "оцінив на "відмінно" роботу бійців ЗСУ (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:27

Російські загарбники продовжують ставити «палець вгору» українським операторам безпілотників. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України. На ньому видно, як після знищення FPV-дроном вантажівк...

Найкращі додатки для ставок 2023 року: рейтинг найкращих мобільних букмекерських контор

четвер, 18 квітень 2024, 19:21

Дізнайтеся про найкращі додатки для ставок на спорт для Android і iOS у нашому огляді. Встановіть додаток та отримуйте бонуси. Мобільні додатки,щоб робити ставки на спорт для андроиді iOS стали невід’ємною частиною життя беттерів. Їх важливість важко п...