Ціна і якість - слабкі сторони кримського туризму: Блогер про те, чому туристи втікають з Севастополя (фото)

Росіян, які вибрали анексований Крим місцем відпочинку, не влаштовують низький рівень сервісу та високі ціни.

Севастополь. Фото:kazunion.com

Російські туристи залишають окупований Севастополь через високі ціни і низьку якість сервісу. Про це пише блогер Андрій Павлюк в статті для Крым. Реалии, передають Патріоти України.

"Похолодання в кінці серпня і на початку вересня прискорило відтік туристів із Севастополя і Криму додому в російські регіони. Про це скромно повідомляють зведення новин з півострова, з переправи і з аеропорту", - зазначає автор.

"Поєднання ціни та якості - слабка сторона місцевого туризму. Що таке нав'язливий севастопольський туристичний сервіс? Це мінералка в спеку по 40 рублів за півторалітрову пляшку в магазині і по 60 рублів - за 0,5 літра на Приморському бульварі. Це морозиво за ціною від 70 до 110 рублів в центрі міста.

Це незмінно дорогий бензин для власників автомобілів. Це мішки і баки зі сміттям на людних вулицях в самих привабливих і непривабливих місцях. Це ремонт набережної та свіжопофарбовані лавки у сквері в розпал курортного сезону", - йдеться в матеріалі.

"З приводу кількості відпочивальників у Севастополі і Криму цього року не згасають суперечки між фахівцями, штатними оглядачами і рядовими користувачами Інтернету. Цікаво, що офіційна російська статистика і російські чиновники в своїх коментарях з цього приводу тлумачать одне і те ж: у нас все збільшується, а туристичні потоки в Крим неухильно ростуть.

Але з цією точкою зору чомусь не згодні звичайні громадяни, що працюють в туристичній інфраструктурі і сервісі. У розпал сезону вони звернули мою увагу на дуже скромні, майже зимові черги на пасажирські катери на севастопольських лініях "Графська - Північна" і "Артбухта - Радіогірка". Спостерігаючи за ними, я зробив висновок, що цього літа на катер фактично не було черг", - пише Павлюк.

"Також дуже скромні черги спостерігалися і на вулицях біля бочок з квасом - своєрідних індикаторів наповнення Севастополя туристами і відпочивальниками. Продавчині квасу в розмові зі мною відзначили, що "туристів у цьому році мало, менше ніж в минулому (2015) ..., ось при Україні їх було багато", - додав він.

"Інші індикатори - місцеві кафе і бари - теж скаржилися на брак відвідувачів і підтверджували інформацію від продавців квасу. Загалом, число туристів в місті набагато менше, ніж в українські часи, що б там не казали нам браві цифри про пасажиропотоки", - підкреслив автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...