Турчинову доведеться йти під суд за бездіяльність під час анексії Криму, - експерт (відео)

Олександр Турчинов був єдиною посадовою особою в країні, яка на той момент, згідно з Конституцією, була гарантом територіальної цілісності.

Анатолій Гриценко. Фото: capital.ua.

Відповідальним за анексію Криму Росією в 2014 році є Олександр Турчинов, який виконував обов'язки президента на той момент. Про це в ефірі 112 Україна заявив екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, передають Патріоти України.

"Турчинов - це єдина посадова особа в країні, ніхто інший, яке на той момент, згідно з Конституцією, був гарантом територіальної цілісності. Єдина посадова особа, яка мала право видати указ про воєнний стан. Хоче він проводити РНБО, не хоче - зовсім інша історія. Він був зобов'язаний це зробити. Так само тільки через 40 днів він призначив керівника антитерористичного центру, коли Крим вже забрали. Це факти службової бездіяльності, і за це доведеться йти під суд ", - заявив Гриценко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...