Туреччина хоче F-35 і якомога більше!, - Злий одесит

Анкара планує закупити до сторіччя Турецької республіки 116 винищувачів даної моделі.

F-35. Фото: ЖЖ.

Буквально напередодні в Росії оголосили про постачання перших п'яти багатоцільових винищувачів п'ятого покоління ПАК ФА Т-50 вже в цьому році, правда з двигунами і радаром від Су-35 (а про останній і зовсім говорять, що від Су-30). Що ж, новина дуже вражаюча. П'ять винищувачів і то не факт, що таки надійдуть. А між тим, братська любителям безплатного all inclusive Туреччина оголосила про плани на безпрецедентну закупівлю американських F-35. Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Да-да, те самые F-35, которые в российской прессе непредвзятые эксперты опускают ниже плинтуса и вообще - не самолёт, а хлам, Анкара планирует закупить к столетию Турецкой республики 116 истребителей данной модели.

Заместитель министра оборонной промышленности Турции Исмаил Демир так же выразил надежду, что первые истребители пятого поколения поступят в Турцию уже в 2019 году, при этом Анкара не отказывается от разработки своей пятёрки TAI TFX.

В общем, не знаю как ПАК ФА Т-50, а вот хлам F-35 в ближайшее время уж точно без заказов не останется, а конкурентоспособность на экспортной ниве это важный фактор в выживании военной техники в условиях рынка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...