"Турки показали, как пресекать": Бочкала про перекидання солдатів РФ до Криму

Український журналіст прокоментував посилення російських підрозділів на окупованому півострові.

Російські десантники.

На своїй сторінці в Facebook він нагадав, як відреагувала турецька сторона на порушення її повітряного простору російським Су-24, передають Патріоти України.

"Из многочисленных крымских источников поступает информация о том, что вчера (23 ноября. - Ред.) на джанкойском военном аэродроме приземлилось как минимум семь ИЛ-76. Предположительно с личным составом. Дядя Вова (президент России Владимир Путин. - Ред.) надумал рубить энергокорридор? Не думаю. Кишка тонка. Турки показали, как нужно пресекать на корню", - написав журналіст. "Но в любом случае интересно: чего вдруг существенное пополнение в 30 км от Херсонской области", - додав Бочкала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...