Тимчук пояснив, яка проблема виникла в промзоні Авдіївки

Ситуацію ускладнила "зеленка" - лісопосадки, в яких можуть ховатися ДРГ противника, рясно зазеленіли.

Ілюстрація:zsu-info.comПозеленілі лісопосадки в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області дещо ускладнили ситуацію з утриманням промзони під українським контролем. "Прогнозовано" російсько-терористичні війська здійснюватимуть спроби витіснення з промзони українських сил. Такий прогноз у коментарі Обозревателю озвучив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Ситуація ускладнилася тим, що вже є "зеленка"- лісопосадки і так далі, - у тому числі діють диверсійно-розвідувальні групи і піхотні групи бойовиків", - розповів він. "Ці групи можуть ховатися в "зеленці", підходити на досить близьку відстань і активно застосовувати стрілецьку зброю", - пояснив Тимчук.

"Слава богу, поки ми не спостерігаємо використання бойовиками артилерії, як це було раніше. Але, знову-таки, тут ніяких гарантій давати не можна", - зауважив він.

За оцінками експерта, "прогнозовано бойовики будуть намагатися будь-якими силами і засобами видавити, принаймні, з промзони Авдіївки, якнайдалі наші підрозділи". У цьому контексті Тимчук нагадав про те, що ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко "ще кілька тижнів тому" доповідав про звільнення промзони.

"Зрозуміло, що це виявилося фейком, але виправдовуватися перед російськими кураторами йому все-таки доведеться", - додав нардеп. Таким чином, "можна очікувати, що, на жаль, активність бойовиків на цьому напрямку не знизиться", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...