У артоб'єкти перетворив прості урни флорист з Нью-Йорка (фото)

Для творчості не існує меж.

Фото: uainfo.org

Флорист і дизайнер Льюїс Міллер (Lewis Miller) з Нью-Йорка протягом кількох місяців розміщував в місті ефектні квіткові композиції, щоб, за його словами, оживити мегаполіс з допомогою емоцій, зі схваленням передають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

В рамках своєї кампанії він прикрашав квітами вуличні скульптури, а також звичайні урни для сміття. Композиції включали такі рослини, як троянди, жоржини та орхідеї, але при цьому розрізнялися за складом і за розмірами. Вартість деяких з них при звичайній реалізації склала б понад 10 тисяч доларів.

По можливості Міллер і його помічники використовували рослини, що раніше прикрашали якийсь інший захід, щоб тим самим «подарувати квітам друге життя».

Більшість коментаторів в Інстаграмі Міллера назвали його композиції виключно красивими, але знайшлися і ті, хто підкреслив, що дії флориста не були узгоджені з місцевою владою, а також що складені їм букети заважали використовувати урни за призначенням.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...