У Авакова ментовська шушера побігла в "герої АТО": нестандарта втеча від атестації

Батальйони МВС зараз відведені з переднього краю, тому ризиків для життя та здоров'я майже немає.

ДАІ. Фото: newsone.com.ua.

"Тільки в батальйон МВС "Кривбас" за останній місяць перевелись 32 чоловіка", - написав Роман Сініцин на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

І це не добровольці, які зі зброєю в руках бажають захищати Батьківщину. Це даішники. Із керівництва райвідділів. Які просто втікають від атестації.

Батальйони МВС в основній масі відведені з переднього краю. Така ж ситуація і з київськими полками "Київ", "Миротворець"... Адже склад, принципи формування комісій, строки та процедура атестації бійців батальйонів МВС поки невідомі. Можна пересидіти...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...