У Британії почесну нагороду «Кіт року» отримала киця, яка допомогла господині здолати рак (відео)

​Щорічну нагороду призначає британська благодійна організація Cats Protection.

Цьогоріч нагороду отримала кішка Джині, яка допомогла своїй 12-річній господині Іві подолати смертельну хворобу, повідомляють Патріоти України.

На конкурс її висунула сама власниця. У березні 2016 року дівчинці діагностували рак кісток і прописали кілька курсів хіміотерапії. За її словами, підтримка улюбленої кішки допомогла їй пережити важке та болісне лікування.

"Джині - мій найкращий друг. Вона завжди поруч, коли потрібна мені", – розповіла Іві.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...