"У чекистов логика другая. Пропаганда - это наркомания, без которой у населения РФ начнется дикая ломка" - Рабінович

Блогер пояснив, навіщо на росТБ піарять антимайданівський фільм "Україна в огні". Причому Олівера Стоуна, який спродюсував цей "шедевр", Рабінович назвав "корисним ідіотом".

Слава Рабінович. Фото:Новости - bigmir)net

Спродюсувавши фільм "Україна в огні", американський режисер Олівер Стоун став "корисним ідіотом". Про це заявив в коментарі виданню Гордон російський фінансист і блогер Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

"Уже даже шутки пошли, что Стоуну очень хочется российское гражданство, поэтому вышел такой фильм. Это то, что называется "полезные идиоты". Причем нужно понимать, что человек просто поставил туда свое имя. То есть это кино делали другие люди.

Зачем вообще нужен этот фильм? Это же мы с вами задействуем логику нормальных людей. У чекистов она другая. Они считают, что хорошей вещи много не бывает. А пропаганда, по их мнению, вещь хорошая. Чтобы поддерживать народ в тонусе, ему необходимо делать внутривенные вливания. Это как наркомания, поэтому там такие фильмы с удовольствием принимают", - зазначив Рабінович.

Він акцентував увагу на тому, що на російському телебаченні не говорять про актуальні для країни проблеми.

"Думаете, кому-то в России понравится слушать новости про ту же систему "Платон" для грузовиков? Конечно, нет. Поэтому они показывают пропагандистские фильмы. Реальные доходы российского населения падают уже третий год подряд практически каждый месяц. Об этом по телевизору тоже не говорят.

Причем не говорят там о многих актуальных проблемах. Но зато там рассказывают, с кем спит лидер партии ПАРНАС Михаил Касьянов или как действует "агент ЦРУ" российский оппозиционер Алексей Навальный. Вот этот мусор по телевидению показывают регулярно", - підкреслив фінансист.

На його думку, російську пропаганду вже неможливо зупинити.

"Вся эта пропаганда как заработала в 2014 году, так и работает. И никто это останавливать не хочет. Да и не будет. Пропаганду невозможно остановить – у населения РФ начнется дикая ломка. В итоге многие из этих людей выйдут на улицы с протестами, чего российская власть очень боится.

В том числе такими фильмами россиянам пытаются показать, к чему могут привести митинги. Для этого их запугивают ситуацией в Украине. Это одинокая отрыжка большой болезни, которая лечится только сменой режима", - резюмував Рабінович.

Як відомо, прем'єра фільму "Україна в огні", який почали знімати ще в 2014 році, відбулася на російському телеканалі "РЕН ТВ" 21 листопада. В якості головних експертів по Україні в фільмі виступають екс-президент Віктор Янукович, екс-глава МВС Віталій Захарченко та президент Росії Володимир Путін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...