"У фракції скотиняк давно діагностована клептоманія": Каплін розповів свою версію сутички з Мосійчуком (фото)

Каплін заявив, що Мосійчук прибув до будівлі Печерського райсуду Києва п'яним і топтався по прапорах Соціал-демократичної партії та Соцпартії України.

Сергій Каплін серед прихильників Соцпартії. Фото:facebookНародний депутат України від БПП Сергій Каплін розповів, що нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук біля будівлі Печерського райсуду Києва топтався по прапорах Соцпартії України і Соціал-демократичної партії. Про це Каплін написав у своєму у Facebook, передають Патріоти України.

"До Печерського суду він (лідер Радикальної партії Олег Ляшко –ред) прибув із п'яним Мосійчуком, який топтався по прапорах СДП та Соцпартії, радикали побили людей", – написав він.

Крім цього, він також заявив про крадіжку прапора Соцпартії. "Після конфлікту цей алкорадикал украв ще й прапор Соцпартії – у фракції скотиняк давно діагностована клептоманія", – заявив депутат.

Як повідомлялося раніше, сьогодні біля будівлі Печерського районного суду Києва сталася бійка між Мосійчуком і Капліним. Мосійчук прийшов підтримати Ляшка, якого Національне агентство із питань запобігання корупції підозрює в поєднанні статусу нардепа та головного редактора газети "Політика".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...