"У Грузії РФ відхапнула частину території теж під виглядом навчань" - Мирослав Гай про "вкрай небезпечну" ситуацію на Донбасі

Росія перекидає до Ростова різну військову техніку, ракети середньої дальності, а в Криму збільшила кількість військової техніки та особового складу, наголосив волонтер.

Росія стягує війська під виглядом навчань. Ілюстрація:Ukr.Media

Є інформація, що Росія стягує свої війська на Донбасі під приводом навчань. Таку думку у блозі на Обозревателе висловив військовий журналіст Мирослай Гай, передають Патріоти України.

За його словами, ситуація на Донбасі вкрай небезпечна, адже відомо, що Росія стягує свої війська. Робить це вона нібито у рамках навчань "Захід-2017", які ось-ось скоро мають відбутися і які були оголошені ще торік.

"На ці навчання збираються зігнати безпрецедентну кількість військ. Під час останнього військового конфлікту в Грузії, коли РФ відхапнула частину території, ці бойові дії теж проводили під виглядом навчань. Дуже часто навчання у РФ є прикриттям для перекидання великої кількості бойової техніки та особового складу", – зазначив Гай.

Він зауважив, що в умовах війни стягування особового складу і бойової техніки до наших кордонів нічого хорошого нам не знаменує.

"Звісно, Росія не змогла вести проти України повномасштабну війну, бо не вистачало баз для проживання особового складу, не була пропрацьована логістика, не проведена достатня внутрішня мобілізація. Вибачте, Україна не маленька Чечня, а велика країна із достатньо потужним військовим потенціалом. Тому, щоб провадити більш-менш успішні військові дії, потрібна була підготовка. Першою компанією вони нас дестабілізували, але не вийшло, а зараз нам погрожують, що можуть розпочатися більш активні бойові дії", – зазначив Гай.

На його думку, саме Росія перекидає до Ростова різну військову техніку, ракети середньої дальності, а в Криму збільшила кількість військової техніки та особового складу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...