У його будинку гратиме красива і сумна музика: Кримський "Гоблін" піде до дідька, слідом за російськими генералами - Береза

Події, які відбуваються в РФ, нардеп порівняв із сюжетом відомого детективу Агати Крісті "Десять негренят".

Борислав Береза. Фото:gordonua.com

Після того, як з'явилася звістка про смерть начальника ГРУ РФ генерал-полковника Ігоря Сергуна, експерти та аналітики взялись аналізувати кандидатуру наступної мішені Кремля. Пішли чутки, що третім буде путінська маріонетка в анексованому Криму – Сергій Аксьонов. Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Одна из самых популярных книг Агаты Кристи это написанная в 1939 году "Десять негритят". Я так понял, что в Эрэфии сейчас все по аналогии с сюжетом книги происходит. И все виновные в разных преступлениях... Дохнут в общем. Как и в книге.

29.12.2015 г. Командующий штабом Воздушно-десантных войск (ВДВ), генерал-майор Александр Шушукин (руководил аннексией Крыма) скоропостижно скончался на 53-ем году жизни. Первый.

4.01.2016 г. Начальник Главного разведывательного управления (ГРУ) генерал-полковник Игорь Сергун (Донбасс) скоропостижно скончался на 59-м году жизни. Второй.

Интересно кто следующий? Сурков, Лавров, Захарченко, Киселев, Гиркин, Плотницкий, Бортников или Шойгу? А может быть Кобзон? Не, точно не он. Старых шутов в книге не было. Компетентные источники утверждают, что в ближайшее время скоропостижно скончается скорее всего крымский гоблин Аксенов. Кто убийца понятно, он подчищает следы и избавляется от ненужных, а вот очередность крайне любопытна. Продолжаем следить за развитием сюжета и ждем продолжение.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...