У "керманичів ДНР" - всеохоплююча паніка: В Авакова повідомили про втрати бойовиків за останню добу

В'ячеслав Аброськін також додав, що ватажки бойовиків вже вивозять свої сім'ї в Росію.

Ілюстрація:Kraina Info

За останню добу під час боїв на Донбасі було вбито більше 20 бойовиків самопроголошеної "ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, інформують Патріоти України.

"Не буду приховувати, що ми отримуємо інформацію з тимчасово окупованої території. Висновок проведеного аналізу - за останню добу 26 вбитих бойовиків, 60 поранених "хероїв Армії ДНР", які руйнували домівки та вбивали мирних мешканців Авдіївки, і всеохоплююча паніка у "керманичів", - написав він.

Аброськін також повідомив, що ватажки бойовиків вже вивозять свої сім'ї в Росію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Араби не ставлять зайвих питань: Хто з українських експосадовців має нерухомість в ОАЕ

вівторок, 14 травень 2024, 21:54

Журналісти проєкту Радіо Свобода "Схеми" знайшли елітну нерухомість у Дубаю (ОАЕ), що належить родичам колишніх українських високопосадовців, нардепів, суддів та прокурорів. Дані про нерухомість отримані в межах міжнародного розслідувального проєкту Du...

На це неможливо дивитися без сліз: Як зараз виглядає Вовчанськ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:44

У мережі показали зруйноване місто Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, яке хочуть захопити російські окупанти. Кадри з висоти пташиного польоту опублікував паблік MRPL News, передають Патріоти України. На відео видно, як у місті одразу в...