"У Х...йла все складається чудово – формується ситуація, коли він зможе продемонструвати лузєру Януковичу, як треба було вчинити з Майданом", - блогер

Буває, шо й затюкані та перелякані маси скидають власть, особливо, коли та ще більш затюкана й перелякана. А власть Х...йла якраз така.
А скоро Путіну буде ще гірше, ніж зараз. Ілюстрація: РИА Новости.

"Серед піддослідних персон тижня в нас ряд мірових політиків, которі демонструють разні способи владєнія Хуйлом і його іспользуванія в політичній практиці. К примеру, способ Трампа із заігруваніями та поглажуваніями Хуйла признан неефективним і приводящим к проізводственним травмам", - пише блогер Дід Свирид на сайті repka.club, передають Патріоти України, та продовжує:

"А вот новообраний президент Франції Макрон, як представник молодої порослі європейського політикуму, оказався технічно більш продвинутим. І перед тим як взятися за Хуйла обома руками, вніматєльно ізучив інструкцію з експлуатації, а также посовітувався з опитною юзершою Хуйла із міста Берлін, фрау Меркель. Бундесфрау відімо порадила взагалі не заморочуватися з Хуйлом предварітєльними ласками, а проявить по отношенію к московському царю моральне насіліє, іначе ефект буде не тот. Макрон послушався і результат не заставив себе довго ждать у виді приємної глазу молодого французького президента конфігурації політичних сил в парламенті.

Тереза Мей тєм временєм повелася в преддверії виборів нєсколько самонадєянно, бо замість того, шоб експлуатірувать Хуйла на полну катушку, услаждая слух британських виборців його візгами разного тембру і висоти, сконцентрувалася більше на заведомо не таких виграшних темах внутрішнього життя. В ітоге результат виборів получився смазанним, решітєльної більшості в парламенті вона получить не зуміла. Однако, парочка вчасно запущених натяків на причасность Хуйла к терактам у Манчестері дещо поправили ситуацію і міс Мей таки получила від королеви “добро” на форміруваніє коаліційного правітєльства її велічества. Так шо Тереза остається в команді, в основном составе, і дід ожидає від неї активної гри в нападєнії. Як соло, так і в сигранному дуеті з Меркель.

Тим часом у Німеччині діло тоже йде до виборів у бундестаг, які состояться восени, і тут ми бачимо достатньо грамотне й майстерне іспользуваніє Х...йла в педантичном соотвествії з інструкцією по експлуатації, в якій чітким готичним шрифтом написано, шо з Х...йлом ні в коєм случаї не нада панькатися. І тоді результат превзойде всі ваші найрайдужніші ожиданія.

Нє таков Трамп, которий получивши тихого й услужлівого Х...йла у своє повне распоряженіє, інструкції вопше не читав і сразу попитався було почухать московського дурачка за вухом. Американська преса тут же розразилася мощнєйшим артилерійським вогнем, яким контузило вже не одного наближеного до Трампа політіка, та й сам він ходить постоянно очманілий, відкашлюється від диму і гарі та вічно оправдується. Другим міровим політікам в назіданіє.

Майк Пенс, которий притворяється заместітєлєм Трампа, не сильно із-за цього переживає, во всяком случаї, єслі Дональда Фредовича постігне преждєвременний імпічмент, містер Пенс не сильно плакатиме. Може для виду й пустить сльозу, але не откажеться принести американському народу присягу, після чого й візьметься за рулі управління США. При тому вже точно знаючи, як іменно нада овладєвать та пользуваться Х...йлом з максимальним ККД.

Втім, пока не ясно, чи дійде діло імпічмента, в Трампа іноді прокидається крупіца разума і він резко міняє риторику та направлєнность висказуваній, погружая Х...йла та його банду в состояніє глубокого унинія й печалі. Например, по НАТО Трамп кажеться ісправився, веде себе прілічно, як і положено агресівному американському імперіалісту, як вони себе вели з діда-прадіда. В липні Трамп даже приїде в Європу на саміт G20, куда йому привезуть на смотрини і Х...йла.

Для Трампа це шанс поправить свою репутацію, но лише в случаї, єслі Х...йло вийде со встречі з ним пожований і з красними ушами. Дуже вірогідно, шо так і буде, бо накануні Трампа до себе визивають поляки. А не треба бути видатним аналітіком, шоб здогадатися, шо іменно йому Трампу розкажуть про Хуйла у Варшаві. Разночтєнія між політичними оглядачами лише в тому, скільки разів пан Дуда проізнесе слово “kurwa”.

В самій РФ у Х...йла тим часом все складується пречудесно – стрімко формується ситуація, коли він нарешті зможе продемонструвати отому лузєру Януковичу як йому нада було поступати з Майданом. Мастєр-клас в ісполнєнії Х...йла може состоятися вже в наступний понеділок, коли на уліцах і площадях городов Россіі соберутся празнічниє толпи стремітєльно ніщающіх народних масс, восхіщонних уровнєм воровства і корупції.

Це той случай, друзі, коли ми зможемо в понеділок зранку, заварити собі каву, або чай, спокійно й іронічно посміюючись спостерігати за російськими подіями не сильно хвилюючись. Ми в цей день уже фактично частина цивілізованої Європи, безвіз наш, тож можемо високомерно і злорадно спостерігати за черговими конвульсіями російської государственності на її фінальній стадії доби развитого путінізма-кретинізма.

Час від часу можна буде цинічно коментувати неумелі дії кожної з сторін, бо помилки будуть робити і мітингующі, і власть. Це ж не Україна, де кожен небайдужий громадянин – професіонал майданних наук. Російське аматорство у виконанні прихильників Навального, однак, не така вже й порожня та бесполєзна штука. Принаймні, в діда, на відміну від подій на Болотній та Сахарова, на цей раз сильне передчуття, шо затівається шось дійсно серйозне.

12 червня, звичайно, ніяких барикад і майдану ожидати не слід, вони на це неспособні. Немає там достатньої кількості твердих та рішучих людей. Буйні, яких там багато, таковими не щитаються. Но буває, шо й затюкані та перепугані маси скидають власть, особенно, коли та ще більш затюкана й перепугана. А власть Х...йла іменно така – ідіотизм із попитками отвратіть молодьож від участі в протестних акціях призведе лише до їх іще більшої активності. Втім, не будемо забігати наперед, понеділок вже післязавтра, запасаємося смачною кавою.

Пік активності, за всіма законами соціології, можна ожидати в РФ восени, от тоді все й справді може початися. Принаймні, у Кремлі коли дивляться на календар, то стопудово чорніють обличчями ощущая в колєнках предатєльскую дрожь – надворі 17-й і революціонниє холопи об етом тоже знають. Так шо не виключається, що ще цього року в РФ начнеться такоє, від чого вусмерть перепуганий Янукович прибіжить в Україну умоляя хунту про політичний притулок у затишній Лук’янівці.

Дід уже зараз живо уявляє собі епічне художнє полотно великої назідатєльної сили пензля якогось видатного українського художника “Возвращеніє блудного Януковича”. На якій Фйодорович буде зображений із плаксівим ліцом, судорожно прижимающий к груді самоє дорогоє, шо було в його жизні – золотий унітаз і Микілу Янівича Азірова. Така картина, якщо вона колись буде написана, має обов’язково висіти в кабінеті кожного наступного українського президента, направляючи його мислі і дєйствія в правильне русло. Во ізбежаніє проізводственних травм на роботі.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених, допомагаємо Армії та займаємося спортом, подаючи дітям приклад здорового й активного способу життя. І слєдім, шоб віздє був порядок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...