У коротуна ДАМ комплекс Наполеона вище, ніж у більшого коротуна ВВП: Портніков пояснив, чим так наша "недодержава" насолила Медведєву

Медведєв так біситься саме тому, що прекрасно розуміє – для РФ Майдан в Україні став крахом маріонеткового режиму.

Медведєв і Путін. Ілюстрація:en.wikipedia.org

Чергова заява російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва про Україну свідчить про початок справжнього будівництва країни. Про це пише журналіст Віталій Портников у блозі для сайту Newsru.ua, передають Патріоти України.

Були б громадяни - а держава додасться. Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв в черговий раз заявив, що ніякої Української держави не існує і ніколи не існувало. Причому цікаво, що в ході урядового засідання Медведєв спеціально уточнив, що має на увазі період до 2013 року.

Так що Віктор Янукович, Микола Азаров та інші російські маріонетки, що розповідають нам казки про те, як добре вони дружили з Москвою, можуть переконатися - їх ніколи не сприймали як рівних партнерів. Їх завдання було - підготувати підприємство до продажу, до переходу під контроль Путіна і Медведєва. І, треба віддати їм належне - вони з цим завданням практично впоралися, демонтувавши майже все, що ще залишалося від української державності ... Якби не Майдан ...

Але Майдан - це тільки шанс на побудову справжньої держави. Медведєв так біситься щодо нас саме тому, що прекрасно розуміє - після краху маріонеткового режиму і захоплення росіянами українських територій почалося справжнє будівництво Української держави. Тому що держави будує не влада.

Їх будують народи. Поки Україна перебувала в політичній і економічній залежності від Росії, її шанси вибудувати справжню державу дорівнювали нулю саме тому, що колишня метрополія робила все можливе, щоб ця сама держава не з'явилася. І ще тому, що сама Росія - теж ніяка не держава. Це ОЗУ, що вдає з себе державу. А якою може бути доля території, що знаходиться в залежності від ОЗУ? Очевидно, що не найкраща.

Зрозуміло, що будівництво держави дається нам зі скрипом. Зрозуміло, що більшість громадян все ще не може зрозуміти, чим відрізняється держава від "общака" і - що цілком природно - цього не можуть зрозуміти багато наділених народною довірою людей. Але, тим не менш, будівництво йде саме тому, що ми до нього не байдужі. Що ми стали громадянами України. Були б громадяни - а держава додасться.

Саме тому у нас набагато більше шансів цю державу побудувати, ніж у підданих пана Медведєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...