​У Києві п'яний міліціонер влаштував ДТП, в якому постраждали бійці АТО (фотофакти)

На лівому берегу столиці, на проспекті Боженко позашляховик екс-працівника МВС, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, врізався в автомобіль бійців АТО.

Про це на своїй сторінці ФБ повідомляє прес-служба Всеукраїнського Альянсу бійців АТО і волонтерів АТО, зазначають Патріоти України.

В той час, коли одні представники українських правоохоронних органів проходять перевірку на профпридатність, інші в цей час, мабуть, вже святкують цю подію. А від наслідків цього страждають ні в чому невинні люди. Сьогодні на проспекті Вулиці Боженка жахлива автомобільна аварія, в результаті якої постраждали наші побратими – учасники АТО. На щастя, хлопці не отримали травм, які б загрожували їх життю.

Солдати поверталися з спортзалу, коли в їх авто врізався позашляховик, власником якого виявився міліціонер у відставці Ковальов Олександр Володимирович.


Експертиза, проведена в лікарні, куди доставили учасників ДТП, виявила в крові винуватця події високий вміст алкоголю. Враховуючи активну діяльність, яку розгорнув винуватець аварії і його колеги, існує підозра, що його професійні зв'язки допоможуть йому уникнути відповідальності

Ми сподіваємося, що цього не станеться і, можливо, нарешті наші правоохоронні органи почнуть захищати наших громадян, а тим більше тих, які захищають нашу Батьківщину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...