Невиправний: Чоловік, який у Харкові скоїв смертельну ДТП, знову сів п'яним за кермо - прокуратура (відео)

Смертельна аварія сталася у 2008 році. Авто вилетіло на трамвайну зупинку. Тоді загинули 6 перехожих, серед них – двоє дітей і вагітна жінка. Чоловік вийшов із в'язниці умовно-достроково у вересні 2015.

Ілюстрація:ZakNEWS

Винуватець ДТП, у якій 9 років тому у Харкові загинуло шестеро осіб, знову сів п'яним за кермо. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Чоловікові вже оголосили про підозру. Йому найімовірніше доведеться досидіти 2 роки за попереднім вироком та новий термін – 1 рік позбавлення волі за ухиляння від покарання.

"На момент, коли водій був затриманий, за кермом він був у стані алкогольного сп'яніння. За вироком суду ця людина не мала жодного права керувати транспортними засобами. 13 жовтня було розпочате кримінальне провадження за статтею 389 ККУ – це ухиляння від покарання", – повідомила прес-секретар Харківської обласної прокуратури Віта Дубовик.

Слід нагадати, що смертельна аварія сталася у 2008 році. Авто вилетіло на трамвайну зупинку. Тоді загинули 6 перехожих, серед них – двоє дітей і вагітна жінка. Чоловік вийшов із в'язниці умовно-достроково у вересні 2015.

Українцям за кордоном знову почали видавати паспорти: Ось хто в пріоритеті

понеділок, 6 травень 2024, 19:50

Закордонні підрозділи ДП “Документ” відновили видавання паспортів громадянам України в тестовому режимі. Про це повідомили на сайті підприємства, передають Патріоти України. Паспорти видаватимуть насамперед “соціально вразливим категоріям громадян”, як...

"Ми не дозволимо відправити їх на смерть": Віцепрем'єр Угорщини зробив заяву про повернення чоловіків-біженців в Україну

понеділок, 6 травень 2024, 19:30

Віцепрем’єр-міністр Угорщини Жолт Шем’єн заявив, що його держава не передаватиме Києву українських чоловіків призовного віку й не дозволить "відправити їх на смерть". Про це повідомляє atv.hu, передають Патріоти України. За словами Шем’єна, кожен украї...