З архіву ПУ. Спадкоємці Сталіна і Єжова: У мережі спливли нові деталі скандалу із тортом у харківській школі

Батьківський комітет 6-Б називає сам себе "трійкою", що не може не викликати певні асоціації.

Злощасний торт, яким не поділилися із Діаною. Фото: соцмережі.

Скандал з приниженням школярки в Харкові через шматок торта з нагоди закінчення першої чверті обріс несподіваним сумним продовженням. Їм поділилася в Facebook журналіст "СТБ" Олена Лунькова, передають Патріоти України.

Так, вона наводить пост одного з батьків злощасного 6-Б класу, в якому сталася кричуща історія. У ньому автор називає представників батьківського комітету не інакше, як "трійка".

"Ось і відповідь на дику історію з тортом. Батьківський комітет 6-Б називає себе "трійкою". Самі себе так називають, розумієте. Так ось, не можуть "добровільні" спадкоємці Сталіна і Єжова бути іншими. Напевно, тому жодна дитина з класу, не наважилася поділитися своїм шматком цього ідіотського торта з дівчинкою. Ох і довго нам ще історію вчити і перенавчати", - прокоментувала совок в голові у батька журналіст.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...