У Києві сьогодні палав Броварський проспект (фото, відео)

​За інформацією рятувальників, загорівся трав'яний настил на території близько 4 га.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС України в Києві.

"На місці події всього задіяні: 11 одиниць основної та спеціальної техніки і 56 чоловік особового складу від ГСЧС, 4 водоподвозних автомобіля і 2 трактори комунальних служб", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС підкреслили, що складність гасіння пожежі полягає у відсутності джерел водопостачання, тому гасіння пожежі здійснюється за допомогою підвезення води з найближчих вододжерел.

Крім того, щоб запобігти поширенню пожежі на велику площу, по периметру за допомогою автотракторної техніки було проорали мінералізовані смуги. Станом на 20:02 - пожежа локалізована.

"Попереджено подальше поширення полум'я, ситуація знаходиться під контролем підрозділів ГУ ГСЧС України в м.Києві. Ліквідація пожежі триває", - підкреслили рятувальники.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...