У Києві від вогнепального поранення загинув чоловік

Знову зухвале вбивство в Києві.

Вбивство в Києві. Фото tsn.ua

Вранці 13 лютого на парковці неподалік від бізнес-центру по провулку Киянівському застрелили чоловіка 1970 року народження, інформують Патріоти України.

"Близько 9-ї години правоохоронці отримали повідомлення про те, що на парковці неподалік від бізнес-центру лежить чоловік. З’ясувалося, що чоловіка вбили пострілом у груди. При цьому куля пройшла на виліт. Особа загиблого встановлена, це – киянин, 1970 року народження", - йдеться в повідомленні Головного управління Нацполіції Києва.

При огляді місця події поліцейські виявили у кучугурі снігу зброю, із якої, імовірно, стріляли.

Правоохоронці продовжують оглядати прилеглу територію, розшукують свідків та очевидців.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Поліція розшукує зловмисника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...