"У Лаврова опять "утерлись": Российских дипломатов в Киеве надо макать в дерьмо - МИД РФ подтвердил, что это можно делать безнаказанно" - Бутусов

Антиросійська акція С14 стала безумовним успіхом, наголосив журналіст, адже російське зовнішньополітичне відомство ніяк не відреагувало на напад на радника посла РФ в Україні.

Глава Росспівробітництва після нападу у центрі Києва. Фото:Facebook

МЗС РФ відреагувало на напад на радника посла РФ в Україні, глави Росспівробітництва Костянтина Воробйова тільки 13 травня і не висловило стурбованості у зв'язку з подією. Про це пише головний редактор сайту "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов у Facebook, передають Патріоти України.

"Російських дипломатів у Києві треба занурювати в лайно – МЗС РФ підтвердило, що це можна робити безкарно! Антиросійська акція С14 стала безумовним успіхом", – зазначив він.

Журналіст розповів, що чекав реакції російського зовнішньополітичного відомства на резонансну подію.

На його думку, Росії складно погрожувати українцям, тому що РФ уже веде війну в Україні, яку програє, незважаючи на всі зусилля. А вимагати від українських правоохоронців покарання для нападників проблематично, оскільки глава МВС України Арсен Аваков із 2014-го вже оголошений злочинцем у Росії, чого не визнали більше ніде у світі.

Розірвати дипломатичні відносини з Україною і вислати українських дипломатів РФ теж не може, продовжив Бутусов.

"Україна є головним постачальником робочої сили в Росію, і якщо скасувати безвізовий режим, то російська економіка втратить сотні тисяч кваліфікованих робочих рук назавжди, адже українці будуть шукати роботу у Польщі. А російські дипломати – це співробітники російських спецслужб, які ведуть підривну діяльність в Україні, і якщо їх забрати з України, то російський вплив ослабне, а напередодні президентських виборів Кремль цього ні в якому разі не допустить, не можна втрачати надійної агентури", – продовжив він.

Журналіст додав, що РФ може запровадити санкції проти керівництва України, однак розрив стосунків може стати черговим доказом агресивних російських задумів і призведе до чергових міжнародних санкцій проти Росії. А оголошення членів С14 у міжнародний розшук тільки зробить їх відомими.

На думку Бутусова, російські дипломати зрештою "утерлись", зробивши 13 травня заяву, що в Україні провалилася "кампанія з дискредитації Дня Перемоги".

"Тобто варто облити лайном російського чиновника, і МЗС РФ навіть не висловило стурбованості, навіть не пригрозило ніяк, і реагувати не буде! Так, "Велика Перемога" в кремлівському трактуванні від цього дня набула стійкого запаху! Розуміти цю беззубу ноту треба так – вони не знають, що робити. Тобто можна знову влаштовувати перформанси з російськими дипломатами – ці всі стерплять, робота у них така, кепська, і Росія їх кине, завжди кине, і ніхто за них не заступиться", – підсумував він.

Як повідомлялося раніше, 9 травня в Києві облили зеленкою і фекаліями керівника Росспівробітництва Воробйова. Відповідальність за напад фактично взяли на себе представники праворадикальної організації C14. "Привітали керівника Росспівробітництваі заступника посла РФ Воробйова з девятомаєм. На спині – запах "руського міра", – йшлося у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...