У "ЛНР" «козаків», що полягли в розборках з бандитами Плотницького за право грабувати Луганщину вже славлять як жертв "хунти" (фотофакт)

Пропагандисти роблять вигляд, ніби "козаки" загинули не у глибокому тилу.

Терористи назвали "козаків" "жертвами хунти". Фото: соцмережі.

"Можно было бы поглумиться над идиотами, отдавшими жизни не пойми за что, но в данном случае больше интересно другое. На картинке "бессмертный полк Антрацита" у части погибших дата смерти конец 2014 и 2015 год, а место гибели - глубокий тыл", - написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"То есть, речь идёт не о "жертвах хунты", а о жертвах внутренних разборок между казаками и бандитами Плотницкого за право грабить Луганскую область. Якобы они тоже погибли в героических боях за Родину против фашистов. Интересно, что их портреты висят рядом с теми, кто погиб в реальных боях, и автора поста (доцента Луганского университета, кстати) это совсем не смущает. Какое же безумие там бушует в головах...," - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...