У Львові з'явилися незвичні охоронці громадського порядку

Необхідну кількість транспорту для велопатруля готові докупити, доукомплектувати за кошти міста.

У Львові є велопатруль. Фото: ЗМІ

Сьогодні, 20 травня, на патрулювання Львова вперше виїхали поліцейські-велосипедисти, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Офіційний початок роботи велопатрулю запланований на 21 травня, сьогодні ж поліцейські виїхали на вулиці в честь "Велодня Львова-2018". Правоохоронці разом із іншими учасниками заходу взяли участь у 20-кілометровому марафоні.

"Я сподіваюся, що це перші, але не останні патрульні, яких ми будемо готувати в розрізі велопатруля. Хлопці та дівчата пройшли відповідну підготовку. Є певні особливості патрулювання на велосипедах, і, я думаю, що це дуже круто, що сьогодні у Львові ми запускаємо велопатруль", – зазначив керівник патрульної поліції регіону Роман Пилипенко.

У свою чергу мер міста Андрій Садовий заявив, що міськрада буде всіляко допомагати новим патрульним і навіть має намір закупити для поліцейських необхідну кількість велосипедів.

"Я пригадую, коли створювалася нова поліція: було велике покликання та було дуже багато охочих іти працювати. Сьогодні, можливо, черги не стоять, але, я переконаний, що ідея велопатрулів дасть новий поштовх і, можливо, з'являться охочі іти в поліцію і бути у велополіції. Місто зі свого боку є готовим максимально долучитися. Необхідну кількість велосипедів ми готові докупити, доукомплектувати", - сказав він.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...