У Мелітополі затримали банду вимагачів, які викрадали та катували людей

​Заарештовано групу з 5 чоловіків, які викрадали людей, били їх, обкрадали і вимагали гроші.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Олег Золотоноша, головний поліцейський Запорізької області, повідомляють Патріоти України.

П'ятеро невідомих на автомобілі "Mercedes" заблокували автомобіль "Таврія", силою витягли з машини чоловіків 1994 року народження, викрали і відвезли в підвальне приміщення, де зв'язали і катували. Забрали гроші, телефони та автомобіль.

Співробітники карного розшуку розшукали нападників. Ними виявилися двоє громадян Азербайджану, два жителя Мелітополя і один з Донецької області.

В нападників вилучили автомобіль, 8 мобільних телефонів, один з яких містить відеодокази, пістолет, бітe, бронежилет, гроші, дорогоцінні прикраси, банківські картки та особисті речі потерпілих. Крім цього дані особистості обґрунтовано підозрюються в скоєнні аналогічно злочину 6 серпня. Тоді був викрадений хлопець 1991 року народження.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...